Persondatapolitik på hjemmesiden

Persondataindsamling

Vi indsamler ikke oplysninger, som ikke er relevante for den opgave, der er angivet ved selvbetjenings-funktionen. Det vil sige, at drejer det sig om ”book en vejleder”, indhenter vi kun de oplysninger, der kræves for at du kan få en relevant videre behandling og vejledning i VEU-centret.

 

Vi sletter alle oplysninger indsamlet via formularer på vores hjemmeside alt efter formål med data. På hjemmesiden har vi følgende formularer:

Book en vejleder / konsulent

Data slettes efter kontakten er etableret

Arrangementstilmeldinger

6 måneder

Kontaktformular

Data slettes efter kontakten er etableret

Kursusagent

12 måneder

Rettigheder

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Vi opbevarer dine oplysninger indtil givne tidsfrist, eller til du beder os om andet. Hvis du ikke ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger, kan du give os besked på e-mail veu@veucentervestsj.dk eller ringe til vores VEU-telefon på 70 10 10 75.

 

Som registreret hos VEU-center Vestsjælland har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til VEU-center Vestsjælland via e-mail veu@veucentervestsj.dk

Generelt

Vi garanterer, at vi ikke videregiver dine personlige oplysninger til tredje part, herunder andre virksomheder.

 

VEU-sekretariatet har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kun kundeoplysninger via krypteret VPN forbindelser.

VEU-center Vestsjælland | veu@veucentervestsj.dk | Bredahlsgade 1 B | 4200 Slagelse | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2018 Facebook Linkedin