Samarbejde

VEU-centret deltager i tiltag og fora, som resulterer i strategiske drøftelser om samspillet mellem erhvervs-, beskæftigelses- og uddannelsesområdet.

 

Læs mere om de enkelte samarbejder nedenfor:

 

Samarbejdsaftale om virksomhedskontakt med Slagelse Center for Arbejdsmarked og Integration

Efter en fælles proces i 2016 blev der i starten af 2017 underskrevet samarbejdsaftale om virksomhedskontakt med Slagelse Center for Arbejdsmarked og Integration.

 

Formålet er, at det skal være let for områdets virksomheder at finde den direkte vej til efteruddannelse og rekruttering af kvalificeret arbejdskraft, som understøtter væksten. Aftalen er et signal om, at vi følges ad, og vi har viljen til og sætter rammerne for samarbejde, med et anderledes og bredere perspektiv, hvor virksomhedernes behov er et fælles fokus.

 

Udgangspunktet er, at alle virksomheder er forskellige. Nogle har måske brug for at få uddannet de medarbejdere, de allerede har - andre har måske brug for nye medarbejdere og måske flere lærlinge. Når virksomhederne giver udtryk for præcis, hvad de søger, og så bliver de hjulpet direkte videre mod en løsning af behovet. Det kræver selvfølgelig et bedre kendskab til hinandens formål og indsatser, hvilket der skal arbejdes videre med i 2017.

 

Læs pressemeddelelse om samarbejdet her

Kontakt til virksomhedsservice / Slagelse Center for Arbejdsmarked og Integration

VEU-center Vestsjælland | veu@veucentervestsj.dk | Bredahlsgade 1 B | 4200 Slagelse | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2018 Facebook Linkedin