Skælskør Anlægsgartnere bliver årets efteruddannelsesvirksomhed i Vestsjælland 2016

plus

Der var klapsalver og glade smil, da Skælskør Anlægsgartnere fredag fik overrakt prisen som ”Årets efteruddannelsesvirksomhed 2016” i Vestsjælland. Virksomheden har arbejdet struktureret med at løfte virksomhedens kompetencebehov, hvilket har resulteret i 138 konkrete ønsker til efteruddannelse blandt de 90 medarbejdere.

 

Regionschef Henrik Oppermann modtog prisen og takkede på Skælskør Anlægsgartneres vegne. Han sagde, henvendt til medarbejderne: - Det er super! Det er jer, der har gjort det. Så en stor tak til jer alle!”

 

Og det er da også en seriøs indsats, både virksomheden og medarbejderne har lagt for dagen i forhold til efteruddannelse i det forgangne år.

 

- Skælskør Anlægsgartnere har foretaget en systematisk indsats, trods travlhed. Der er indsamlet data og udarbejdet en detaljeret database over alle ansattes kompetencer – både til gavn for medarbejderne men også for virksomheden. Det øgede fokus på den enkelte medarbejder og dennes muligheder gør, at jeres virksomhed kan byde ind på endnu flere opgaver, og det er en indsats I kan være stolte af, indledte Kurt Ole Jørgensen, næstformand for VEU-center Vestsjællands Centerråd.

 

Han bakkes op af Selandias vicedirektør, Mette Tram:

- Jeres detaljerede og målrettede indsats har gjort, at medarbejderne har fået en bedre forståelse for egne kompetencer, hvad I mestrer og hvad I har at bidrage med i Skælskør Anlægsgartnere. I har taget godt imod tilbuddet om efteruddannelse, og 138 ønsker til konkrete kurser er rigtig flot. Det kan I alle være stolte af!

Indsatsen er ikke slut endnu

Skælskør Anlægsgartnere har ingen intentioner om at stoppe her, men vil fortsætte den positive proces og udvikling med efteruddannelse i 2017. Derudover vil virksomheden via deres MUS-samtaler sætte fokus på at få gjort flere af deres ansatte faglærte ved hjælp af AMU (arbejdsmarkedsuddannelser), da virksomheden også beskæftiger ufaglærte anlægsgartnere.

 

- I har alle sammen vist lysten til at blive endnu dygtigere, I har fået styrket jeres faglighed, jeres selvtillid og jeres kompetencer, der kan sættes i spil i jeres fremtidige arbejdsliv. Det er godt for virksomheden, det er godt for medarbejderne, og det er med til at gøre, at det er en attraktiv arbejdsplads i fremtiden, for her kan man stadig få udviklet sine kompetencer, sagde Mette Tram, vicedirektør på Selandia.

 

- I har store mål og store ambitioner, og I har vist, at I har kræfterne og drivet til at nå jeres mål, sluttede Kurt Ole Jørgensen.

 

Skælskør Anlægsgartnere vil som vinder af den regionale pris blive indstillet til den landsdækkende pris, som varetages af Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier senere på året.

Om Skælskør Anlægsgartnere

Skælskør Anlægsgartnere er en virksomhed, der udfører stort set alle opgaver inden for det grønne område. Virksomheden løser alle former for opgaver lige fra små detaljer til store, komplicerede landskabsopgaver. De blev i 2012 opkøbt af HedeDanmark og har siden kørt som en selvstændig afdeling. Det har været travle år siden, men virksomheden besluttede i slutningen af 2015 igen at sætte fokus på efteruddannelse.

VEU-center Vestsjælland | veu@veucentervestsj.dk | Bredahlsgade 1 B | 4200 Slagelse | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2018 Facebook Linkedin